Uncategorized

Zit je vast in je leven?

Hoe komt het toch dat je op papier alles hebt wat je hartje begeert, maar je diep van binnen toch ontevreden en ongelukkig bent? Je bent niet de beste versie van jezelf. Sterker nog wie ben je eigenlijk? 

Als je blijft doen wat je deed, zal je krijgen wat je kreeg. Alles in de automatische piloot blijven doen, overleven in plaats van bewust leven. Herken je dat?  Alleen door het oude patroon te doorbreken, zal je wereld veranderen. Maar hoe doe je dat? Eerst moet je weten welke patronen je niet (meer) dienen. En wat of wie geeft je positieve energie?

Als je bewust wordt wat goed voor je, kan je hierin een bewuste keuze maken. Niet altijd even makkelijk. En vaak hartstikke eng. Ik weet dit als geen ander. Ik kan je wel vertellen dat toen ik eenmaal de keuze had gemaakt een andere wending aan mijn leven te geven, mijn leven in een positieve rollercoaster terechtkwam. Stap eens wat vaker uit je comfort zone, zolang je bij jezelf blijft, kan je niet fout gaan….alleen maar vooruit.

Laat mij je begeleiden in dit spannende avontuur. Door het geven van wekelijkse oefeningen en persoonlijke 1 op 1 coaching, zet ik je in de actiemodus. Schrijf zelf je toekomst. Een waarvan je blij en gelukkig wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *