fbpx
Missfeelgood

Feelgood ervaringen

missfeelgood
Een Feelgood traject met de speciaal voor de vrouw ontwikkelde Creatrix methode, start met een voor-filmpje en eindigt met een na-filmpje. Het is het bewijs van je transformatie en laat zien hoe snel je gevoel veranderd is. 
 
Twijfel je nog om samen met mij no nonsense, effectief en blijvend je belemmerende overtuigingen en angsten om te zetten in rust? Kijk hier naar de ervaringen van andere vrouwen die je voor gingen.

Kleiner blijf en mij inhoud. Met de rem erop leef.

Mezelf het niet waard vind. Angst voor afwijzing.

Ik had de overtuiging 'niet goed genoeg' te zijn.

Onzekerheid, twijfel over mijzelf en altijd vergelijken met anderen.

Bang dat ik het niet kan, en daarom doe ik niet wat ik wil doen.

Moeten, moeten, moeten...zet me in de overleving.

Ben ik wel leuk genoeg?

Angst voor de reactie van een ander geeft me onrust.

Blijvend? Drie maanden na afronding;

Bang het fout te doen.

Waarom zorg ik zo slecht voor mezelf?

Ik kon alles best wel beredeneren maar de liefde niet voelen.

'Too good to be true'? 6 maanden erna

Effectief en blijvend je onzekerheid aanpakken, too good to be true?

Geen grip op mijn gedachtes frustreerde mij.

Ik heb een Luminatrix® (Creatrix® light) sessie gedaan bij Jo, met als issue “angst voor negatief oordeel van anderen”. Als psycholoog met de wetenschap hoog in t vaandel had ik een gezonde scepsis, het lijkt te mooi om waar te zijn. Echter heb ik direct veranderingen gemerkt. De lading lijkt ervan af te zijn wanneer ik in een dergelijke situatie terecht kom. Ik stel lastige dingen niet langer uit, ik laat me niet meer beperken door ‘wat zullen ze er wel niet van denken’. Ik had ook direct een goede proef op de som door een extreem lastige situatie vlak erna. Die deed me zeker nog wat, maar ik kon me veel sneller herpakken en relativeren. Vriendinnen merkten het ook op, grappig! Ik voel me energieker, lichter, vrijer en heb meer zelfvertrouwen. Heel bijzonder, ik ben echt blij en onder de indruk. Als begeleider vind ik Jo ook heel fijn. Ze is sowieso enthousiast en energiek. Ze is warm en staat steeds voor je klaar, dat is op zich al heel bijzonder in deze tijd. Maar ik vind haar ook kundig. Ze is scherp, analytisch weet snel de vinger op de zere plek te leggen, begripvol maar ook kordaat. Dankje Jo!
Liesbeth
n.p. psycholoog
Mensen kunnen zo vaak tegen je zeggen 'je kunt het, je bent goed zoals je bent, je bent een krachtige en mooie vrouw' etc. Maar als je het niet voelt en niet gelooft, kun je dat helemaal niet leven. Door Creatrix VOEL en WEET ik al die positieve dingen nu echt. Ik zie nu zelf voor het eerst in mijn leven dat het echt zo is wat alle lieve mensen om mij heen mij altijd duidelijk probeerden te maken. Ik zie nu wat zij zien en voel en weet het nu vanuit mijzelf. Ik reis veel voor mijn werk maar dit was toch wel de mooiste reis die ik ooit heb gemaakt. Ik voel me opgeschoond, herboren en heel dankbaar. Wat een GESCHENK. Dank Jo
Eva
Purser
"Ik begon met mijn eerste sessie met Jo met veel onzekerheden over mezelf, het gevoel er niet bij te horen, niet gezien te worden en met angst om stappen te nemen. Na de eerst sessie al herkende ik deze zaken niet meer, deze negatieve gevoelens waren er gewoon niet meer. Ik was verbaasd dat ik zo over mezelf had gedacht en had geen raakvlakte meer, het leek alsof het de issues waren van iemand anders, maar niet van mij. Na de tweede sessie vonden we allebei dat er -voorlopig- geen vervolgsessie nodig waren. Hoe het werkt, weet ik niet en is voor mij ook niet belangrijk om te weten, ik weet dat het werkt, onzekerheden die ik had, zijn weg, gewoon weg, ik voel me vrij, kan genieten en ontspannen zonder me schuldig te voelen en het belangrijkste ik ben goed zoals ik ben en ik voel me avontuurlijk en speels. Dit is het beste kado wat ik mezelf kon geven".
Miranda
Binnelandse zaken
Ik kan Jo bij iedereen van harte aanbevelen. In haar begeleiding is Jo betrokken, liefdevol, professioneel en soms, waar nodig, ook confronterend. Voor aanvang van het traject was ik zeker ook kritisch en sceptisch, maar gelukkig heb ik naar mijn interne stem geluisterd die klaar was met de 'beren', negatieve emoties en twijfels. Creatrix is een geweldige manier om met jezelf aan het werk te gaan en het resultaat is verbluffend. Voor mij voelt het als een natuurlijk proces waarbij ik me weer vrij voel om keuzes te maken vanuit mijn kracht. Ik leef weer vanuit mijn hart zonder blokkades. Ik gun iedereen deze liefdevolle reset.
Elske
docent
Ik kwam binnen met een diepe pijn en stond volledig op overleven. Ik sta nu weer als een chauffeur van mijn eigen bus zelf aan het stuur. Ik kan staan, kan ademhalen. Kan weer leven, en niet alleen overleven. Verder ben ik dankbaar dat ik weer steviger in mijn eigen schoenen sta. Dat ik weer veel nieuwe uitdagingen aankan. Ik voel me sterker dan een paar maanden geleden, en kijk uit naar de nieuwe dingen die op mijn pad gaan komen.
Marie
Senior Purser
Ik denk dat ik het het beste kan omschrijven als het vaker voelen van mijn echte ik. De energie voelen in je buik, echt oprecht blij zijn, stralen, maar ook andere emoties soms heftiger voelen. Deze zijn nodig om te groeien, inzicht te krijgen in hoe ik jaren heb voorgedaan, al die ingesleten gewoontes. Zo diep ingesleten dat het zo moeilijk is om dit te veranderen. Creatrix heeft mij daarbij enorm geholpen. Het zet me weer in mijn kracht en laat mijn prachtige zelf zien, die er mag zijn.
Marielle
Massuese
Lieve Jo, ik ben heel blij dat ik onder jouw begeleiding met de Creatrix sessies ben begonnen en al zo snel positieve resultaten heb geboekt. Heel erg bedankt voor je hulp bij het verkrijgen van meer zelfvertrouwen, ontspanning en geloof in mezelf. Meteen na de eerste sessie voelde ik me al zoveel zelfverzekerder en meer ontspannen! Het voelt alsof ik eindelijk in mijn eigen kracht ben komen te staan en dat is een heel fijn gevoel. Heb ongelooflijk veel respect voor Jo, die zelf het levende bewijs is van het positieve effect van de Creatrix sessies. En ik raad iedere vrouw die last heeft van onzekerheid of andere issues, aan, om Creatrix sessies bij Jo te volgen, uit haar comfort zone te stappen en aan een leven te beginnen met meer zelfvertrouwen, ontspanning en geloof in haar talenten en mogelijkheden.
Simone
Ik voel me nu licht, sterker, blijer, krachtiger, meer overtuigd dat ik dingen kan. Als er nare gedachtes komen kan ik ze veel makkelijker weer opzij zetten. Ik haal mezelf niet meer zo naar beneden. Ik kan weer genieten en spannende dingen aangaan. Ik heb gesolliciteerd voor purser, en ben voor de tweede keer afgewezen maar ga het gewoon weer doen. Ik ben laatst heel erg uit mijn comfort zone gestapt, mocht zelfs SP zijn, en het voelde geweldig. Dit traject heeft me een veel beter zelfbeeld gebracht. De oude, nare gedachtes hebben nu een plek, ik hoef er niets meer mee. Ik voel me nu compleet en wil de wereld in.
Saskia
Tweebander
Ik was radeloos. Een zwarte wolk hing boven mijn hoofd. Ik had alles al gedaan wat er zo'n beetje in de reguliere en alternatieve wereld te vinden was en toch bleef ik mezelf maar naar beneden halen. Ik was me daardoor ondertussen bewust geworden van mijn patronen maar bleef toch nog op die diepe, negatieve overtuigingen en angsten als faalangst, perfectionisme en het mezelf niet echt waard vinden, blokkeren. Creatrix bleek het laatste puzzelstukje. Na het opschonen van deze oude patronen kijk ik nu trots in de spiegel, DOE de gekste dingen zonder in mijn hoofd me druk te maken wat anderen er misschien van denken of dat ik het misschien niet goed doe. Ik VOEL dat ik het waard ben en fouten maken staat niet meer in mijn dialoog. The sky is the limit. Voor eeuwig dankbaar voor dit mooiste kado van mijn leven.
Puck
coach
"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." Het is een gevleugelde uitspraak van Pipi Langkous, maar als zij er niet was geweest, had missfeelgood hem zeker te weten verzonnen.
Kan niet, bestaat niet is echt letterlijk op haar lijf geschreven. Vastberaden, doortastend en kundig gaat missfeelgood met je angsten en onzekerheden aan de slag, zodat je langzaamaan steeds dichter bij jezelf komt - je eigen versie van Pipi zeg maar - mét haar eigen wijsheid en wanderlust. Ik ben blij dat onze wegen elkaar hebben gekruist, want momenteel ben ik op wereldreis om mijn droom als reizende reporter te leven en daar hebben onze sessies zeker te weten een belangrijke rol in gespeeld!
Marieke
fotograaf/journalist
Anderhalf maand geleden dit traject begonnen bij jou en wat een supergoede beslissing was dat. Allereerst de samenwerking met jou: jouw megapositieve, oprechte en blije, niet te stuiten energie zijn alleen al een inspiratie om te zien en mee te maken. Het zette mij aan het denken: alles voor je eigen genezing en verandering is mogelijk. Wat zijn de gevolgen van de Creatrixsessies voor mij? Ik voel me veel blijer, stukken krachtiger, opgewekter, een sterke zin om aan te pakken en ervoor te gaan. Ik twijfel niet tot nauwelijks en vind het niet langer erg om “fouten” te maken. Ik doe en leef in een flow die bij mij past. Alles is gewoon een leerzame, mooie ervaring voor me: “ IK KAN NIET STUK” zoals ik in één van de sessie mezelf adviseerde...en die neem ik voor de rest van mijn leven mee!! Jo, ongelooooooooooooooflijke dank voor alles!! Met veel liefde
Irma
Geweldig hoe het onderbewustzijn zich laat 'coachen'. Heb je last van issues, vervelende gevoelens waar je maar in blijft hangen en je met je hele verstand er maar niet los van kan praten! Wellicht dat Jo jou hier ook vanaf kan helpen. Ik ben duidelijk rustiger, meer ontspannen en het leven voelt lichter. Dank je, Jo!
Sabine
fysiotherapeut
5 tips die iedere vrouw wil weten