Heb je genoeg van je zelfkritiek, onzekerheid en faalangst?

Verander je gedachtes en de wereld ziet er meteen een stuk mooier uit.

Sommige hardnekkige angsten en overtuigingen kan je rationeel wegpraten, maar blijven zich onbewust toch keer op keer emotioneel in je lijf manifesteren. Je kunt de gedachtes simpelweg niet stopzetten en ze maken je steeds kleiner en onzekerder. Deze negatieve gedachtes blokkeren datgene wat je eigenlijk vanuit je hart wilt doen. We identificeren ons hier vaak mee, ‘ik ben nou eenmaal zo’. Nee, je kiest onbewust voor dit vervuilend patroon omdat je het jaren hebt gebruikt, het is je overlevingsmechanisme. Alleen bezorgen deze belemmerende overtuigingen je nu onnodig veel stress, kosten ze je bakken met energie en zijn ze nergens meer goed voor. Wil je deze innerlijke beren op de weg, binnen 2 maanden, voorgoed de bergen insturen? Het kan echt met de uiterst effectieve  CREATRIX® methodiek

Je bent er helemaal klaar mee?

Herken je dit? Je hebt al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Je boekenkast staat vol met zelfhulpboeken, de psycholoog en andere paden als EMDR, Hypnotherapie en/of coaching hebben je allemaal wat gebracht. Maar die diepgewortelde belemmerende overtuigingen en angsten blijven je iedere keer toch weer onderuit halen? Ik weet er alles van, lees hier mijn verhaal of kijk hier de video van mijn eigen transformatie.

Laten we samen in een ‘FEELGOOD‘ Creatrix® traject, jou verlossen van je laatste interne bullshit. 

Je voelt de noodzaak dat er iets moet veranderen in je leven. Zo kan en wil je niet langer doorgaan. Maar je kan er nog niet goed de vinger op leggen wat jou precies blokkeert?

Vraag dan hier de ‘Ontdekkingsreis naar je ‘pure ik‘ aan. 

Want pas als je bewust wordt van wat je dwarszit, kan je ook er wat aan doen. Kost je maar een uurtje en er zal een wereld voor je opengaan.

Gun jezelf de rust, vrijheid en zelfvertrouwen!

Creatrix®, jouw sleutel tot geluk

CREATRIX® is een nieuwe methodiek, die het onbewuste brein op een no-nonsense manier herschrijft. Je kunt het zien als de harde schijf, je brein, die geüpdate wordt met een nieuw, positief software programma. Met gebruik van een begeleide visualisatie, waarbij de wijsheid uit je eigen onderbewustzijn wordt gebruikt, worden je blokkerende angsten, overtuigingen en patronen effectief en duurzaam liefdevol herschreven. Na afloop kan je deze niet meer terughalen, ze zijn simpelweg verdwenen of zijn dusdanig afgezwakt dat ze je niet meer onderuit halen.  

Samen gaan we met behulp van een script, je negatieve head talk omzetten in een positief verhaal. Hoe kan je een kind iets het snelst leren? Verwerk het in een mooi verhaal en het komt binnen. Het onbewuste brein kan gezien worden als kind van 2 dat niet weet wat fictie of waarheid is, maar het wel gelooft. En omdat we jouw interne saboteur uitschakelen, blokkeer je niet, maar sta je open voor je eigen herprogrammering. Zo werkt deze methodiek. En met een bibliotheek aan beelden in je brein, die je in jouw leven hebt verzameld, gaan we samen aan de slag.

Iedereen kan het! 

De enige voorwaarde is dat je ECHT de noodzaak van verandering voelt en de verantwoordelijkheid neemt over je eigen leven.

Mijn geloof in, en ervaring met, deze methodiek is zo groot, dat ik een garantie op het eindresultaat geef, Z/W op papier in een overeenkomst, dus geen gebakken lucht. Dat houdt in dat je die vervelende emotionele blokkades, helemaal niet meer voelt of dat deze je niet verder onderuit halen. En ben je bang voor terugval? Je ontvangt zelfs ook nog een half jaar nazorg mochten er broertjes of zusjes aan angsten en overtuigingen, erna nog voorbij komen.

En wees niet bang als je niet in de buurt woont, de sessies kunnen ook via Skype of ZOOM. 

Lees hier de ervaringen van andere vrouwen, kijk hier mijn eigen transformatie op video of vraag naar de video’s waarin klanten vertellen over hun traject.

Aangezien dit een op maat gemaakt traject is, kan de prijs pas in een persoonlijk gesprek vastgesteld worden. 

  1. Klik en kijk de GRATIS webinar🎥’Verlos jezelf van je innerlijke criticus’

2. Klik en boek ‘Blokkade analyse‘ voor match of niet

3. Gegarandeerd resultaat bij persoonlijk traject. 

Ga dit life changing avontuur met me aan.
Je plukt er de rest van je leven de vruchten van!

Waarom werkt CREATRIX® zo krachtig?

Specifiek voor vrouwen

De methodiek is voor en door vrouwen ontworpen in het Institute of Woman in Australië. Het vrouwenbrein werkt nou eenmaal anders dan het mannenbrein. Zo maken onze hersendelen bijvoorbeeld onderling meer verbindingen, waardoor we moeilijker kunnen loslaten. Vrouwen zijn heel goed in het liefdevol voor anderen zorgen. Deze kwaliteit is ook meegenomen in het ontwerp van Creatrix®.

Vanuit je eigen hart

Doordat de adviezen vanuit jezelf komen, worden ze door je brein geaccepteerd en is het resultaat duurzaam. De goede adviezen die je zo goed aan vriendinnen kunt geven, geef je nu aan jezelf. Met Creatrix® komen denken en voelen daadwerkelijk op een lijn te liggen.

Veilig en met een smile

Dat wat je aandacht geeft, groeit. Vandaar dat we wegblijven van oude pijn en vervelende ervaringen. Geen zwaar gedoe, maar op een speelse manier koppen met spijkers slaan. Creatrix® werkt effectief, duurzaam en met een smile.

epigenetica

Epigenetica is het over-erven van patronen in je cellen en DNA. Ervaar je wel eens een heftige, emotionele reactie die je niet kunt herleiden naar je eigen geschiedenis? Dit kunnen oude, slechte ervaringen van iemand in je bloedlijn zijn. Ook dit speelt in de Creatrix® methodiek een rol.

missfeelgood

Als officiële CREATRIX® transformologist help ik je heel graag je eigen 'pure ik' te voelen en te leven.