Heb je genoeg van je zelfkritiek, onzekerheid en faalangst?

missfeelgood

Als de nr 3 CREATRIX® Transformologist van Europa help ik je graag aan meer innerlijke rust en zelfvertrouwen.

No-nonsense, effectief en blijvend ECHTE verandering, zonder zware therapie.

Creatrix

De enige methode die speciaal ontwikkeld is voor vrouwen.

Sommige hardnekkige angsten en overtuigingen kan je rationeel wegpraten, maar blijven zich onbewust toch keer op keer emotioneel in je lijf manifesteren.

Je kunt de gedachtes simpelweg niet stopzetten en ze maken je steeds kleiner en onzekerder. Deze negatieve gedachtes blokkeren datgene wat je eigenlijk vanuit je hart wilt doen. We identificeren ons hier vaak mee, ‘ik ben nou eenmaal zo’.

Nee, je kiest onbewust voor dit vervuilend patroon omdat je het jaren hebt gebruikt, het is je overlevingsmechanisme. Alleen bezorgen deze patronen je nu onnodig veel stress, kosten ze je bakken met energie en zijn ze nergens meer goed voor.

Je hebt al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Je boekenkast staat vol met zelfhulpboeken, de psycholoog en andere paden als EMDR, Hypnotherapie en/of coaching hebben je allemaal wat gebracht. Maar die diepgewortelde belemmerende overtuigingen en angsten blijven je iedere keer toch weer onderuit halen?

Ik weet er alles van, lees hier mijn verhaal of kijk hier de video van mijn eigen transformatie.

Laten we samen in een ‘FEELGOOD‘ Creatrix® traject, jou verlossen van je laatste interne bullshit. 

Twijfel je nog om zelf met Creatrix aan de slag te gaan?

Het resultaat zegt meer dan 1000 woorden.

Hoor en zie in deze korte video van 45 sec. hoe deze vrouwen het Feelgood traject met Creatrix ervaren hebben

Video afspelen

Het is geen zware therapie

Waarom werkt CREATRIX® zo krachtig?

Specifiek voor vrouwen

De methodiek is voor en door vrouwen ontworpen in het Institute of Woman in Australië. Het vrouwenbrein werkt nou eenmaal anders dan het mannenbrein. Zo maken onze hersendelen bijvoorbeeld onderling meer verbindingen, waardoor we moeilijker kunnen loslaten. Vrouwen zijn heel goed in het liefdevol voor anderen zorgen. Deze kwaliteit is ook meegenomen in het ontwerp van Creatrix®.

Vanuit je eigen hart

Doordat de adviezen vanuit jezelf komen, worden ze door je brein geaccepteerd en is het resultaat duurzaam. De goede adviezen die je zo goed aan vriendinnen kunt geven, geef je nu aan jezelf. Met Creatrix® komen denken en voelen daadwerkelijk op een lijn te liggen.

Veilig en met een smile

Dat wat je aandacht geeft, groeit. Vandaar dat we wegblijven van oude pijn en vervelende ervaringen. Geen zwaar gedoe, maar op een speelse manier koppen met spijkers slaan. Creatrix® werkt effectief, duurzaam en met een smile.

epigenetica

Epigenetica is het over-erven van patronen in je cellen en DNA. Ervaar je wel eens een heftige, emotionele reactie die je niet kunt herleiden naar je eigen geschiedenis? Dit kunnen oude, slechte ervaringen van iemand in je bloedlijn zijn. Ook dit speelt in de Creatrix® methodiek een rol.

3 verschillende resets;

Wil je weten welke Reset jij nodig hebt voor meer rust en zelfvertrouwen? Vraag dan het waardevolle ‘Ontdekkingsreis naar je pure ik‘ consult aan.

Creatrix®, jouw sleutel tot geluk

CREATRIX® is een nieuwe methodiek, die het onbewuste brein op een no-nonsense manier herschrijft. Je kunt het zien als de harde schijf, je brein, die geüpdate wordt met een nieuw, positief software programma. Met gebruik van een begeleide visualisatie, waarbij de wijsheid uit je eigen onderbewustzijn wordt gebruikt, worden je blokkerende angsten, overtuigingen en patronen effectief en duurzaam liefdevol herschreven. Na afloop kan je deze niet meer terughalen, ze zijn simpelweg verdwenen of zijn dusdanig afgezwakt dat ze je niet meer onderuit halen.  

Samen gaan we met behulp van een script, je negatieve head talk omzetten in een positief verhaal. Hoe kan je een kind iets het snelst leren? Verwerk het in een mooi verhaal en het komt binnen. Het onbewuste brein kan gezien worden als kind van 2 dat niet weet wat fictie of waarheid is, maar het wel gelooft. En omdat we jouw interne saboteur uitschakelen, blokkeer je niet, maar sta je open voor je eigen herprogrammering. Zo werkt deze methodiek. 

Iedereen kan het! 

De enige voorwaarde is dat je ECHT de noodzaak van verandering voelt en de verantwoordelijkheid neemt over je eigen leven.

Mijn geloof in, en ervaring met, deze methodiek is zo groot, dat ik garantie op het eindresultaat geef, Z/W op papier in een overeenkomst, dus geen gebakken lucht. Dat houdt in dat je die vervelende emotionele blokkades, helemaal niet meer voelt of dat deze je niet verder onderuit halen. 

En wees niet bang als je niet in de buurt van Noordwijkerhout woont, de sessies kunnen ook via ZOOM. 

Kijk en lees hier de ervaringen van andere vrouwen, kijk hier mijn eigen transformatie op video of vraag naar de video’s waarin klanten vertellen over hun traject.

 

Klik hier voor meer ‘voor en na Creatrix’ ervarings video’s.

Veelgestelde vragen

Afhankelijk welke resets je gaat doen heb je gemiddeld 4 a 5 sessies van 2 uur nodig per reset.

De verhalen die aan de belemmerende overtuigingen, angsten en diepe emoties, hangen zoals ‘niet goed genog te zijn’ of  ‘de angst het fout te doen’, zal ipv een kritisch dialoog automatisch een liefdevol verhaal zijn. 

Je perspectief op jezelf, anderen en de wereld zal compleet veranderen. 

Mijn garantie geef ik dat jij een contra automatische respons zal horen in je hoofd.

Met tot gevolg meer zelfvertrouwen en rust.

  • Na afronding kan je nog wel triggeren op de behandelde issues maar deze zullen dus niet meer jou blokkeren en niet meer dan 2 uur blijven hangen. Waar je vaak de meeste  energie aan verliest of stress van krijgt is die herhaling van de zelfkritiek.

Iedere vrouw heeft haar eigen issues, ontwikkelingsniveau en situatie.

Dus de investering is afhandelijk van waar jij tegenaan loopt en waar je naar verlangt.

Daarbij wel zeggende dat een traject een investering is, waar je de rest van je leven van zal genieten, in geluk, gezondheid en (zelf)liefde.

Ook is de investering een deel van jouw commitment, hoe graag wil jij van je oude en belastende patronen af?

Ik werk met een methode waarbij we gebruik maken van het onderbewustzijn. 

Deze wordt door je overlevingsmechanisme beschermt, welke weerstand bied bij veranderingen…ik noem deze ook wel je saboteur, die je ‘veilig’ in het oude wilt houden.

Daarom kunnen wij alleen samenwerken als jij 300% voor je opschoning wilt gaan. 

Je bent klaar met jezelf klein en onzeker maken en voelt de noodzaak hier ook ECHT mee aan de slag te gaan.

Ik zeg altijd dat geld niet de reden mag zijn niet samen aan de slag te gaan, als je ECHT wilt veranderen. 

We vinden altijd een mogelijkheid die passend is voor jou.

Boek hier de eerste stap; het ‘Ontdekkingsreis naar je pure ik‘ consult om te kijken of ik ook jou aan meer innerlijke rust en zelfvertrouwen kan helpen.

  • BELEMMERENDE OVERTUIGINGEN;

‘Ben niet goed genoeg’

‘Wie zit er nou op mij te wachten’?

‘Mag het niet fout doen’

‘Niet gehoord/gezien’

  • ANGSTEN;

Bang het niet goed te doen

Bang anderen teleur te stellen

Bang voor de mening van anderen

Bang voor afwijzing

Bang voor conflict

Bang jezelf te laten zien en horen

  • EMOTIES;

Verdriet

Boosheid

Schaamte

Schuld

Pijn

  • Als je een vrouw bent die al veel aan persoonlijke ontwikkeling heeft gedaan.
  • Beseft dat alleen JIJ verandering teweeg kan brengen en daarmee de verantwoordelijkheid neemt van je eigen groei proces.
  • Die ondanks de grote stappen die je al gemaakt hebt, nog steeds blijft hangen in die vervelende diepe patronen als faalangst, perfectionisme en onzekerheid.
  • Je WEET heel goed dat fouten maken niet bestaat maar VOELT nog steeds wel die heftige reactie als er iets niet goed gaat. Je probeert, ondanks dat je bewust bent dat je 0 controle hebt, toch alles in de hand te houden. Dit kost je bakken met energie en levert je onnodig veel stress op.
  • Je bent volledig KLAAR met je zelfkritiek en onzekerheid en verlangt naar rust en zelfliefde. 

Met sommige aanpakken heeft de Creatrix methode een soort van overlap, bijvoorbeeld dat we op onbewust niveau aan het werk gaan.

Misschien wel 90% van wat we denken, doen en reageren is onbewust.

We weten het vaak allemaal wel, maar onbewust wordt je toch iedere keer weer getriggerd op een angst of onzekerheid.

Waar Creatrix werkt op het her programmeren van het dialoog, doet bijvoorbeeld EMDR dat op het trauma.

Bij Creatrix hoef je gelukkig niet terug naar een naar moment of verder te spitten van waar de heftige reactie mogelijk vandaan komt.

Het kan zelfs zijn dat je bepaalde patronen hebt over geerfd in je cellen en DNA.

Het is een heel vernufte begeleide visualisatie met je ogen dicht en ook veilig om te doen.

Het is zelfs leuk, aangezien ik je in een fictief verhaal je begeleid je eigen dialoog te her programmeren met je eigen wijsheid.

Na de sessie zal er als gevolg ipv het kritische er een positief respons automatisch in je gedachte omhoog komen.