Uncategorized

Go with the flow

Dat kost je een stuk minder energie. Hoe vaak wil je niet op wilskracht iets doen wat eigenlijk niet bij je past? Omdat je denkt dat het van je wordt verwacht. Je wilt niemand teleurstellen en door iedereen aardig gevonden worden. Tot begin van dit jaar zag ik voornamelijk wat ik niet goed deed. Ik deed veel dingen om waardering en bevestiging te krijgen. Ik was erg rusteloos en wist niet hoe ik naar mijn eigen gevoel en intuïtie moest luisteren. Ik ervaar ondertussen dagelijks hoe het is om naar mijn talenten, de dingen die mij gemakkelijk en natuurlijk goed afgaan, te leven. Hierdoor ervaar ik minder stress en verspil ik geen kostbare energie. Ik voel me veel energieker en levendiger dan ooit. Ga meer dingen doen waar je hart ligt en blij van wordt, dan zal je zien en voelen hoeveel meer levensplezier je gaat ervaren.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *