Uncategorized

Transformatie methodiek Creatrix®?

Ik krijg soms te horen dat mensen het niet helemaal duidelijk is wat Creatrix®, de gouden tool die ik als Transformologist® gebruik, nou eigenlijk is.
 
Hier even een beknopte uitleg:
 
Het is een uiterst effectieve transformatie tool waarbij ik jou, je eigen criticus, laat her- programmeren voor een positief dialoog.
 
Hoe?
 
Door het gebruik van een speciaal, zeer vernuft script (specifiek voor het anders werkend vrouwenbrein en systeem in Australie ontwikkeld) waarbij we jouw ‘fight or flight’ modus, die jou in je oude patroon wilt houden, even aan de zijlijn zetten, zodat jouw onderbewustzijn open staat voor jouw beste wijze lessen. Zoals je zo goed en liefdevol je beste vriendin kan vertellen hoe ‘fouten maken’ niet bestaat en ‘ze zoveel te bieden heeft en prachtig is’. Alleen komt dit niet aan, ze blokkeert op haar systeem die haar wil beschermen en verandering als onveilig beschouwt. En misschien wel denkt ‘waarom doe je het zelf niet’?🤔
 
In een traject wordt je in een 1 op 1 visualisatie, vakkundig begeleid door een gecertificeerde Transformologist®. Met garantie op resultaat in een overeenkomst ondertekend door beide partijen.
Wat betekent dat?
Dat de issues die uit de, van te voren ingevulde pre- assessment, die fysiek vaak van een 7-10 negatief voelen, zullen zijn afgenomen tot een 5 of minder. Maw, je zult of nog wel even getriggert worden maar niet langer dan 2 uur blijven hangen, of helemaal niet meer getriggert worden.
Ongeacht hoeveel sessies hiervoor nodig zijn, met een gemiddelde van 6 sessies van 2 uur. Maw van je diepe shit af binnen 2 maanden, veilig zonder naar de oorzaak te hoeven want we willen niet verder verankeren wat je pijn, verdriet en teveel kost. No nonsense to the point voor altijd (ook nog eens garantie dat mocht er in het half jaar nog een trigger vd lijst meer dan 2 uur blijft hangen, je bij me terug MOET komen om ook die diepere) uit je systeem verwijderen.
 
En dat er geen prijsindicatie genoemd wordt klopt ook. Iedere vrouw is anders, ieder huisje heeft zijn kruisje en niet voor iedereen is deze methodiek geschikt. Vandaar dat pas bij een wederzijds kennismaking en overleg waar iemand van af wilt, samen kan worden bekeken of samenwerking zin heeft.
 
Nee, het is geen NLP, EMDR of systeemwerk…ondanks dat de manier waarop gewerkt wordt echt verschilt hebben ze zeker overlap. Het werkt ook met je onderbewustzijn, de emoties voelen erna, net als bij EMDR, een stuk minder of zijn helemaal weg. Je niet de inzichten krijgt van familie opstellingen, maar dit ook niet meer nodig hebt omdat je gewoon heerlijk meer JEZELF voelt en daardoor de verhoudingen richting je dierbaren ook anders zal voelen.
 
Zoals een van mijn klanten bijvoorbeeld voor het eerst tijdens de vakantie geen ruzie had met haar tienerdochter, andere klant vertelde dat ze voor het eerst van een familie bijeenkomst genoten had en een andere klant zei dat de complimenten van haar man haar niet meer zo raakte, wel genoot van de positieve aandacht, maar ze deze bevestiging niet meer nodig had.
 
 
En mocht je rationele brein ‘dingen willen begrijpen’ dan heb jij de keuze of je voor je INTUITIE of je saboteur in je hoofd gaat? Het resultaat zit niet in die 5 % van dat koppie, maar in de 95% onderbewustzijn.
 
VOELEN = GELOVEN en dat is waar ik voor sta en ga;
 
💖ZOVEEL MOGELIJK VROUWEN HUN EIGEN KRACHT TE LATEN VOELEN EN LEVEN!
 
Hieronder een reactie van een klant om een en ander misschien nog meer duidelijk te krijgen.
 
Lieve Jo,
 
Anderhalf maand geleden dit traject begonnen bij jou en wat een super goede beslissing was dat. Ik heb er om veel redenen veel aan gehad én er ook enorm van genoten.
 
Allereerst de samenwerking met jou: jouw mega positieve, oprechte en blije, niet te stuiten energie zijn alleen al een inspiratie om te zien en mee te maken. Het zette mij aan het denken: alles voor je eigen genezing en verandering is mogelijk. Ik zag het namelijk bij jou dus waarom ik niet?
Alle lastige dingen die ik de afgelopen weken in mijn eigen leven tegenkwam, mocht (moest :-)) ik meteen aan je doorgeven: we zouden er dan meteen de volgende sessie aan werken. Wow, wat was dat fijn, veilig en bemoedigend dat je een tijdje zo naast me ging staan en ik gelijk de geruststelling van je kreeg dat we de pijn, moeite of wat dan ook voor lastigs in mij konden oplossen. Ik besefte daardoor nog meer: alles is mogelijk!!!! Ik ben vrij, ik kan veranderen, ik kan een andere keuze maken, ik hoef niet te lijden etc. etc.
 
Dan het Creatrixen zelf. Wat vond ik dat ontzettend leuk om mee te maken, elke keer weer. Ik ging op reis in mezelf met jouw stem als fijne, zekere begeleiding! En wat ontdekte ik daar voor prachtige dingen. Antwoorden die uit mezelf kwamen, die ik ook meteen voor waar kon aannemen daardoor. Dingen die ik misschien wel wist maar die in het normale leven te diep in mijn onderbewuste zaten om dan begrepen en gezien te worden. Maar nu wel!!! En het mooie is dat het niet alleen iets verstandelijks is: een proces in je hoofd maar ook en juist in je hart en je buik. Ik voelde elke keer de diepe connectie tussen die drie. Dat zorgde ervoor dat ik, als ik de deur na een sessie bij je uitliep, verandering kon merken in mijn hele systeem: ik kon niet anders dan anders reageren op dingen die voorheen mij triggerden. Ik voelde een diepe, positieve verandering in denken, voelen en handelen en dat alles met elkaar verbonden.
 
Wat zijn de gevolgen van de Creatrix sessies voor mij? Ik voel me veel blijer, stukken krachtiger, opgewekter, een sterke zin om aan te pakken en ervoor te gaan. Ik twijfel niet tot nauwelijks en vind het niet langer erg om “fouten” te maken. Ik doe en leef in een flow die bij mij past en misschien zou ik iets een volgende keer anders doen maar dat is dan niet meer erg. Alles is gewoon een leerzame, mooie ervaring voor me: “ IK KAN NIET STUK” zoals ik in één van de sessie mezelf adviseerde…en die neem ik voor de rest van mijn leven mee!!
Er zijn nog heel veel meer goeie dingen, resultaten te benoemen. Maar alles moet ook nog wat bezinken; ik geloof niet dat ik de volledige impact van de Creatrix sessies nu al helemaal vat.
 
Jo, ongelooooooooooooooflijke dank voor alles!! Wat hebben wij een prachtige, diepe reis samen gemaakt. Waarvoor ik je altijd enorm dankbaar en erkentelijk ben!
 
Met veel liefde,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *