Uncategorized

Zelf sabotage voelt maar heel even fijn.

Ook ik heb een saboteur in mij. Zoals ik hem vanmorgen in mijn gedachtes voorbij hoorde komen. Ik had al 10 dagen ivm de griep, niet in het buitenwater gezwommen. Gisteravond besloten dat ik vandaag weer wilde gaan, en een plons tijd met een zwemmaatje afgesproken.

Ik was al wat eerder wakker en hup daar kwamen de gedachtes; ‘Is het wel al goed om te gaan’, ‘ik lig hier toch wel heel lekker warm en fijn’, ‘moet ik niet nog een dagje wachten’.…etc.

Ook al weet ik dat het zwemmen een enorme energie en creatieve boost geeft, de excuses om niet te gaan komen nog steeds langs.

Zoals ik van de week genoten heb van het ietsje langer, lekker warm in mijn bedje blijven, was dit helaas maar van korte duur. Vooral het gemis van de dag met iets actiefs, buiten en samen met anderen, te beginnen bleven de rest van de dag hangen. Een onvoldaan gevoel wat mijn herstel niet bevorderde.

Ik zit nu met een helder hoofd en energiek lichaam achter mijn laptop, want wat was het koude IJ water van 7 graden toch weer een genot. 

Ik heb mijn saboteur even lekker in mijn bedje laten liggen, gesloten er niet naar te luisteren, en deze stormachtige zondag met een dankbaar en voldaan gevoel begonnen

HERKEN JE UITSTELGEDRAG EN KIES ER EVEN NIET NAAR TE LUISTEREN.

Herhaal in jezelf wat je WEL wilt en NEEM ACTIE, hoe eng ook.

Kies je het ongemak van uit je comfort zone stappen en dingen doen die je eng vind, dat komt kijken bij persoonlijke groei. Of de weg van de minste weerstand, waarbij er weinig zal veranderen.

DE KEUZE IS AAN JOU.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *