Positieve energie

Start de week met een glimlach

energie boost

Een dosis inspiratie voor een bewuster en leuker leven.

Laad jezelf op met positieve verhalen en wijze lessen uit het dagelijks leven. 

Met praktische tips en handvaten. 

En blijf daarbij ook op de hoogte van de leuke ‘feelgood’ events, die je niet wilt missen.

Ieder moment weer makkelijk af te melden als je wilt. En uiteraard zijn je gegevens veilig bij mij.

Hier alvast een voorproefje.

Hieronder een voormalige ‘Start de week met een glimlach’ om je een idee te geven;

Leren ontvangen

JO
Ik heb een paar jaar geleden een HART❤️ van ‘See me’ #heartmovement, a worldwide movement that aims at replacing violence with love, van een passagier gekregen.
 
Ik was purser en dit was symbolisch een teken dat ik mocht ‘ontvangen’. Ik kon namelijk alleen maar vol geven en was mega kritisch op mezelf.
 
Faalangst, perfectionisme en bang om mensen teleur te stellen of pijn te doen, werden mij fataal.
 
Mijn lichaam gaf jaren, met slapeloosheid en andere fysieke klachten, aan dat het vliegen niet meer goed voor me was. Ik stortte uiteindelijk compleet in.
 
Tijdens mijn vliegperiode heb ik als Wings of Support vrijwilligster, 15 jaar lang, vele kinderprojecten in echte shitwholes bezocht. Ik ben wars van de wegwerp maatschappij van mensen en dingen. Daarom was mijn hart al eens naar de geweldige organisatie ’See me’ gegaan omdat deze prachtige sieraden door misbruikte vrouwen in Tunesië gemaakt worden, en een deel van het geld naar het helpen van deze vrouwen gaat. Het wordt ze geleerd om deze harten met de hand te maken waardoor zij eigen inkomsten en zelfvertrouwen generen.
 
Dit past precies in mijn huidige mijn missie; 
Zoveel mogelijk vrouwen hun eigen kracht te laten voelen en leven🍀😍💪.
 
Het ontvangen (niet afwijzen) van dit HART was voor mij het begin van een nieuwe carrière. Ik heb ondertussen de grote blauwe vogel verlaten en ben een nieuw avontuur aangegaan. Als Missfeelgood laat ik op een no nonsense, luchtige en effectieve manier vrouwen hun eigen interne criticus herschrijven zodat ze vol zelfvertrouwen gaan stralen en veel meer hun potentie gaan leven. Deze methodiek wil ik ook in ontwikkelingslanden bij getraumatiseerde vrouwen gaan inzetten, alle vrouwen in de wereld verdienen eigenwaarde en zelfvertrouwen dat ze zoveel potentie en (eigen)liefde in zich hebben. 🥰Tot die tijd zal ik er bij iedere klant een donatie aan Wings of Support gemaakt worden uit haar naam.
 
Het door mij uitgekozen thema in een coachingstraject ‘Vertrouw mijn liefdevolle en creatieve hart, het klopt’ leef ik nu vol. En dat gun ik iedereen. Helemaal vrij zichzelf te durven zijn.
 
Ik draag het HART iedere dag…ondertussen al met verschillende bandjes, kettingen etc omdat er wel eens wat kapot gaat. Maar gelukkig heb ik het hart nog steeds…het past en staat symbolisch voor de zelfliefde die ik nu mezelf geef. En de liefde die ik nu ook kan ontvangen💝.