Uncategorized

Bang voor negatief oordeel

Hoe vaak pas jij de dingen die je doet en zegt aan op wat je denkt dat de ander er misschien van zou vinden?

Vooral uit angst voor misschien dingen als…..afwijzing, de ander pijn of verdriet doen, negatief oordeel.

Zo ook n.p. psycholoog Liesbeth, die hierdoor o.a. niet vol haar passie uitdroeg. 

In haar ‘Ontdekkingsreis’ kwamen we, naast een aantal andere issues, er achter dat o.a. ‘de angst voor negatief oordeel‘ haar weerhielden actie te ondernemen om haar diensten zichtbaar te maken, en verder haar praktijk uit te breiden.

Liesbeth, n.p. psycholoog, was mijn eerste Luminatrix® klant en hieronder haar prachtige review; 

‘Ik heb een Luminatrix® sessie gedaan bij Jo, met als issue “angst voor negatief oordeel van anderen”. Als psycholoog met de wetenschap hoog in t vaandel had ik een gezonde scepsis, het lijkt te mooi om waar te zijn. Echter heb ik direct veranderingen gemerkt. De lading lijkt ervan af te zijn wanneer ik in een dergelijke situatie terecht kom. Ik stel lastige dingen niet langer uit, ik laat me niet meer beperken door ‘wat zullen ze er wel niet van denken’. Ik had ook direct een goede proef op de som door een extreem lastige situatie vlak erna. Die deed me zeker nog wat, maar ik kon me veel sneller herpakken en relativeren. Vriendinnen merkten het ook op, grappig!

Ik voel me energieker, lichter, vrijer en heb meer zelfvertrouwen. Heel bijzonder, ik ben echt blij en onder de indruk.

 
Als begeleider vind ik Jo ook heel fijn. Ze is sowieso enthousiast en energiek. Ze is warm en staat steeds voor je klaar, dat is op zich al heel bijzonder in deze tijd. Maar ik vind haar ook kundig. Ze is scherp, analytisch weet snel de vinger op de zere plek te leggen, begripvol maar ook kordaat.
Dankje Jo!

 
Dit soort reviews maken dit werk het mooiste werk dat er is ‘De vrouw helpen haar interne criticus aan te pakken’, zodat ze voelt hoeveel kracht ze in zich heeft.

En zoals Liesbeth het zo mooi verwoorde ‘dit zou iedere vrouw kunnen gebruiken.

Want iedere vrouw verdient het, jij ook!

Ps Sinds 2 weken mag ik vol trots zeggen dat ik 1 van de 15 eerste Creatrix® Transformologists op de wereld ben die getraind veilig en goedgekeurd ook Luminatrix® sessies mag doen.

En wat is dan een Luminatrix® sessie, zal je je misschien afvragen?

Dat is 1 overtuiging of angst in een soort ‘Creatrix® light’ sessie aanpakken.

Dingen als ‘ ik ben bang voor negatief oordeel’ (in het geval van Liesbeth)…. ik ben….bijvoorbeeld; ‘niet goed genoeg‘ of bijvoorbeeld een overtuiging als ‘je mag niet zeuren‘ herschrijven in je onderbewustzijn.
.
In een begeleide visualisatie, met het gebruik van een vernuft script, jezelf resetten met liefdevolle wijze lessen zodat bij een zelfde trigger moment er constructieve gedachtes als bijvoorbeeld ‘wat een ander denkt is aan de ander en zegt niets over mij‘ automatisch op poppen.

Niet zoals bij een Creatrix® traject, een complete opschoning inclusief diepe emoties met garantie op eindresultaat, maar wel een manier om meteen te ervaren wat voor invloed al 1 issue aanpakken op je leven kan hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *