Uncategorized

Lekker jezelf zijn

WAT EEN RUST EN VRIJHEID ALS HET JE NIET MEER KAN SCHELEN WAT ANDEREN DENKEN.

Vorige week ben ik spontaan een paar dagen naar mijn tweede thuis, Terschelling gegaan. Ik logeer altijd bij de liefste, hipste ‘oma’ die nog steeds zo enorm jong in doen en laten is, dat ze zeker 15 jaar jonger lijkt.
Ik weet dat ze deze mail ook altijd ontvangt en ben nu al benieuwd hoe ze gaat reageren, hihi.
Een warm bad, als familie, zo voelt het als ik daar ben.

En deze week wil ik jullie een heel mooi en bijzonder verhaal vertellen.

Ellen heeft jaren lang graag een tatoeage willen zetten maar haar dochters vonden het maar niets, dus deed ze het maar niet. Tot ze vorig jaar haar laatste huwelijkskoppel, voordat ze met pensioen ging, met elkaar in verbinding mocht brengen als speciale trouwambtenaar. Dit bleek een jonge tatoeerder met zijn vriendin te zijn. In het gesprek kwam uiteraard zijn passie en werk ter sprake. En toen Ellen vertelde dat ze eigenlijk al zo lang een tatoeage wilde, vertelde de bruidegom zijn gereedschap bij zich te hebben en nog een week op het eiland zou zijn. Je voelt hem al aankomen.

Ellen heeft een prachtig hartje op haar enkel laten zetten en wel door het laatste liefdeskoppel dat zij in het echt heeft verbonden, hoe symbolisch!
Ongeacht wat of wie er ook maar een mening over heeft, dat je na je 70ste nog een prachtige tekening op je lichaam laat vereeuwigen.

FUCK IT, doe wat JIJ leuk vind, net als Ellen.
WEES JEZELF, JE BENT HET WAARD.

Vorige week aan de keukentafel zei Ellen nog ‘ik doe nu veel meer wat ik leuk en belangrijk vind en kom eerlijk voor mijn mening uit, ook tegen mijn dierbaren. En het voelt HEERLIJK, ik wou dat ik dit veel eerder had gedaan.’
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *