Uncategorized

Lead HER Ship conferentie

REGIE IN EIGEN HAND!

Afgelopen 3 dagen gevoed door een heel bijzondere dame. De Australische grondlegster van The Institute of Women International, ontwikkelaar van de effectieve transformatie methodiek Creatrix®.
Haar kennis, expertise en ervaring was inspirerend, verhelderend en mega leerzaam tijdens de eerste Europese Creatrix® conferentie, ‘LEAD HER SHIP‘.

Vandaag wil ik jullie haar bijzondere verhaal delen. Hoe Maz, van haar ‘mess‘ haar ‘message‘ maakte. Komend uit een familie van meerdere generaties huiselijk geweld en misbruik. Uiteindelijk met 4 kinderen gevlucht, en jaren vanuit haar auto en schuilplaatsen geleefd. Uiteindelijk haar ‘wake-up call gekregen; ze werd wakker in een telefooncel en realiseerde dat het niet zo verder kon. De visuele cirkel moest verbroken worden anders zouden haar dochters hetzelfde gaan meemaken.

Ze wist zich binnen korte tijd als een van de top 500 zakenvrouwen in Australie op te werken. Ze vroeg zich af, in een omgeving van allemaal vrouwen, hoe het toch kwam dat ze zo gemakkelijk zich wist op te werken. Ze deed niet de ‘trucjes’ die er bekend waren en kwam erachter dat ze oprecht vanuit haar HART en INTUÏTIE werkte. Gedurende al haar vrije tijd ging ze zich verdiepen in het functioneren van de vrouw. Ze deed allerlei studies en vond het opmerkelijk dat er zoveel meer vrouwen, na bijvoorbeeld een NLP traject, toch uiteindelijk weer terug vielen in hun oude, vervuilende patronen.

In welke aspecten functioneert het brein van de vrouw anders dan die van een man? Hoe anders ziet onze geschiedenis eruit? Kijkend al naar mijn eigen mama, die naar de huishoudschool mocht, terwijl haar jongere broertje naar de Nyenrode Universiteit ging. 
Maz kwam erachter dat patronen ook in je DNA of cellen overge-erft kunnen worden, epigentica genoemd. Vorige eeuw werden vrouwen die van zichzelf lieten horen nog op de brandstapel gezet.

Zij ontwikkelde in 10 jaar, samen met haar team van The Institute of Women International, de transformatie tool Creatrix®. Het is niet alleen een gouden tool, maar als opgeleide en gecertificeerde Creatrix® Transformologist® tekenen we ook voor het continue opruimen van onze eigen triggers. Immers hoe schoner wij zijn, hoe beter we onze klanten kunnen helpen. Vandaar dat we zelfs allemaal ‘GARANTIE’ op het eindresultaat, geven. Hoe bijzonder is dat.

Samen met een groep bijzondere collega’s mijn bijdrage leveren aan onze gezamenlijke missie ‘SETTING 10 MILLION HEARTS FREE.’, voelt sterk en bijzonder.

Op de foto links mijn buddy en ondertussen bijzondere vriendin, Anne Marije Steensma, arts en Creatrix® Transformologist, in het midden Maz Schirmer die ik eeuwig dankbaar voor rechts Jo 2.0, die heerlijk zichzelf durft te zijn.

WACHT NIET OP EEN WAKE-UP CALL!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *