Uncategorized

Belangrijkste bezit

GEZONDHEID, EEN KOSTBAAR BEZIT

Voor mij zijn er een paar prachtige, krachtige en bijzondere vrouwen in mijn leven die voor mij een voorbeeld zijn van hoe krachtig je gedachtes, humor en doorzettingsvermogen zijn.

Als eerste de liefste mama van de hele wereld, die na oa 4 soorten kanker, 2 hersenvliesontstekingen, 1 buikvliesontsteking, 2 delier ervaringen, 30 jaar reuma, suikerziekte en dementie nog altijd positief zich kan richten op wat ze NOG WEL KAN.  

Een vriendin die op haar 34ste een beroerte kreeg en half verlamd raakte maar zo enorm sterk, met veel humor en  doorzettingsvermogen nog zoveel nieuwe dingen aangaat.

En van de week is daar een collega, Claudia Koehoorn, bijgekomen die ongenezelijk is.

Wat hebben deze 3 kanjers gemeen……de kracht om van iedere dag een feestje te maken, enorme bak humor en zak vol met positiviteit.

DE KRACHT VAN DE GEDACHTE.

‘Het kan niet’ staat niet meer in Claudia haar dialoog. Jaren geleden heeft ze haar eigen hulphond bekostigd en opgeleid. Nu ze deze een paar maanden geleden heeft moeten laten inslapen gaat haar gezondheid hard achteruit doordat ze haar rechterhand, Rocco mist. Niet alleen emotioneel maar ook fysiek. Hij raapte alles op wat ze door haar aandoening liet vallen, hielp haar met aankleden en nog vele dingen meer. Lees hier haar indrukwekkende verhaal dat ze schreef in de week van de hulphond. 

Ik ben mega trots en dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *