fbpx
Missfeelgood

Wat klanten zeggen

missfeelgood
"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." Het is een gevleugelde uitspraak van Pipi Langkous, maar als zij er niet was geweest, had missfeelgood hem zeker te weten verzonnen.
Kan niet, bestaat niet is echt letterlijk op haar lijf geschreven. Vastberaden, doortastend en kundig gaat missfeelgood met je angsten en onzekerheden aan de slag, zodat je langzaamaan steeds dichter bij jezelf komt - je eigen versie van Pipi zeg maar - mét haar eigen wijsheid en wanderlust. Ik ben blij dat onze wegen elkaar hebben gekruist, want momenteel ben ik op wereldreis om mijn droom als reizende reporter te leven en daar hebben onze sessies zeker te weten een belangrijke rol in gespeeld!
Marieke van der Heijden
fotografe/journalist
Ik kan Jo bij iedereen van harte aanbevelen. In haar begeleiding is Jo betrokken, liefdevol, professioneel en soms, waar nodig, ook confronterend. Voor aanvang van het traject was ik zeker ook kritisch en sceptisch, maar gelukkig heb ik naar mijn interne stem geluisterd die klaar was met de 'beren', negatieve emoties en twijfels. Creatrix is een geweldige manier om met jezelf aan het werk te gaan en het resultaat is verbluffend. Voor mij voelt het als een natuurlijk proces waarbij ik me weer vrij voel om keuzes te maken vanuit mijn kracht. Ik leef weer vanuit mijn hart zonder blokkades. Ik gun iedereen deze liefdevolle reset.
Elske
Docente
Mijn CREATRIX-traject bij Miss Feelgood startte in een nógal drukke periode in mijn leven. Ik merkte dat ik steeds meer tegen bepaalde patronen en vooral overtuigingen aanliep, waardoor ik net iets te vaak in een negatieve spiraal terecht kwam. En dat kostte me meer energie dan me lief was. Niet lang daarna kwam er een zeker moment waarop ik dacht, hm, dit moet ik echt aan gaan pakken, want dit kan zo niet langer. Maar hoe? Er is zo veel op dit gebied. CREATRIX kwam -na het jaren daarvoor al eens bestudeerd te hebben- plots weer op mijn pad en in toeval geloof ik niet. Dus ik ging ervoor. Wat ik vooral fijn vond aan de methodiek is dat het heel erg resultaat gericht en to-the-point is. Jo is dat ook en dat combineert vooral heel prettig met haar vrolijke en open persoonlijkheid. Door de sessies ben ik me vooral bewust geworden van mijn repeterende gedachtes. Tijdens de CREATRIX-sessies kon ik daar op een vrij aangename manier goed bij komen. Jo wist er vakkundig de angels uit te halen. Echt heel waardevol deze sessies en ik voel me echt stúkken bewuster en vrijer in het leven staan. Het voelt alsof ik mijn bagage niet meer hoef te dragen . Heerlijk!
Ellen
Masseuse
'Lieve Jo, ik ben heel blij dat ik onder jouw begeleiding met de Creatrix sessies ben begonnen en al zo snel positieve resultaten heb geboekt. Heel erg bedankt voor je hulp bij het verkrijgen van meer zelfvertrouwen, ontspanning en geloof in mezelf. Meteen na de eerste sessie voelde ik me al zoveel zelfverzekerder en meer ontspannen! Het voelt alsof ik eindelijk in mijn eigen kracht ben komen te staan en dat is een heel fijn gevoel. Heb ongelooflijk veel respect voor Jo, die zelf het levende bewijs is van het positieve effect van de Creatrix sessies. En ik raad iedere vrouw die last heeft van onzekerheid of andere issues, aan, om Creatrix sessies bij Jo te volgen, uit haar comfort zone te stappen en aan een leven te beginnen met meer zelfvertrouwen, ontspanning en geloof in haar talenten en mogelijkheden.
Simone
stewardess
Ik kwam binnen met een diepe pijn en stond volledig op overleven. Ik sta nu weer als een chauffeur van mijn eigen bus zelf aan het stuur. Ik kan staan, kan ademhalen. Kan weer leven, en niet alleen overleven. Verder ben ik dankbaar dat ik weer steviger in mijn eigen schoenen sta. Dat ik weer veel nieuwe uitdagingen aankan. Ik voel me sterker dan een paar maanden geleden, en kijk uit naar de nieuwe dingen die op mijn pad gaan komen.
Marie
Senior Purser
Ik denk dat ik het het beste kan omschrijven als het vaker voelen van mijn echte ik. De energie voelen in je buik, echt oprecht blij zijn, stralen, maar ook andere emoties soms heftiger voelen. Deze zijn nodig om te groeien, inzicht te krijgen in hoe ik jaren heb voorgedaan, al die ingesleten gewoontes. Zo diep ingesleten dat het zo moeilijk is om dit te veranderen. Creatrix heeft mij daarbij enorm geholpen. Het zet me weer in mijn kracht en laat mijn prachtige zelf zien, die er mag zijn.
Marielle
Massuese
Mensen kunnen zo vaak tegen je zeggen 'je kunt het, je bent goed zoals je bent, je bent een krachtige en mooie vrouw' etc. Maar als je het niet voelt en niet gelooft, kun je dat helemaal niet leven. Door Creatrix VOEL en WEET ik al die positieve dingen nu echt. Ik zie nu zelf voor het eerst in mijn leven dat het echt zo is wat alle lieve mensen om mij heen mij altijd duidelijk probeerden te maken. Ik zie nu wat zij zien en voel en weet het nu vanuit mijzelf. Ik reis veel voor mijn werk maar dit was toch wel de mooiste reis die ik ooit heb gemaakt. Ik voel me opgeschoond, herboren en heel dankbaar. Wat een GESCHENK. Dank Jo
Eva
Purser
Ik voel me nu licht, sterker, blijer, krachtiger, meer overtuigd dat ik dingen kan. Als er nare gedachtes komen kan ik ze veel makkelijker weer opzij zetten. Ik haal mezelf niet meer zo naar beneden. Ik kan weer genieten en spannende dingen aangaan. Ik heb gesolliciteerd voor purser, en ben voor de tweede keer afgewezen maar ga het gewoon weer doen. Ik ben laatst heel erg uit mijn comfort zone gestapt, mocht zelfs SP zijn, en het voelde geweldig. Dit traject heeft me een veel beter zelfbeeld gebracht. De oude, nare gedachtes hebben nu een plek, ik hoef er niets meer mee. Ik voel me nu compleet en wil de wereld in.
Saskia
Tweebander
Ik was radeloos. Een zwarte wolk hing boven mijn hoofd. Ik had alles al gedaan wat er zo'n beetje in de reguliere en alternatieve wereld te vinden was en toch bleef ik mezelf maar naar beneden halen. Ik was me daardoor ondertussen bewust geworden van mijn patronen maar bleef toch nog op die diepe, negatieve overtuigingen en angsten als faalangst, perfectionisme en het mezelf niet echt waard vinden, blokkeren. Creatrix bleek het laatste puzzelstukje. Na het opschonen van deze oude patronen kijk ik nu trots in de spiegel, DOE de gekste dingen zonder in mijn hoofd me druk te maken wat anderen er misschien van denken of dat ik het misschien niet goed doe. Ik VOEL dat ik het waard ben en fouten maken staat niet meer in mijn dialoog. The sky is the limit. Voor eeuwig dankbaar voor dit mooiste kado van mijn leven.
Puck
Purser
Ik heb geleerd in de Creatrix sessies dat ik op mijzelf mag vertrouwen en dat ik goed ben zoals ik ben. Ik mag het perfektionisme loslaten, wat mij erg moe maakt. Ik hoef me niets aan te trekken van anderen want ik mag zelf bepalen wat ik doe in mijn leven. Het geeft meer energie om kalm te blijven, en mezelf te accepteren. Als er mensen zijn die mij toch veroordelen dan passen die niet bij mij en hoef ik me er niets van aan te trekken zij bepalen niet hoe ik moet leven en mag ik me vrij voelen en te zijn zoals ik wil. Ik hoef geen negativiteit te accepteren en mag grenzen zetten.
Paula
Administratief medewerkster
Anderhalf maand geleden dit traject begonnen bij jou en wat een supergoede beslissing was dat. Allereerst de samenwerking met jou: jouw megapositieve, oprechte en blije, niet te stuiten energie zijn alleen al een inspiratie om te zien en mee te maken. Het zette mij aan het denken: alles voor je eigen genezing en verandering is mogelijk. Wat zijn de gevolgen van de Creatrixsessies voor mij? Ik voel me veel blijer, stukken krachtiger, opgewekter, een sterke zin om aan te pakken en ervoor te gaan. Ik twijfel niet tot nauwelijks en vind het niet langer erg om “fouten” te maken. Ik doe en leef in een flow die bij mij past. Alles is gewoon een leerzame, mooie ervaring voor me: “ IK KAN NIET STUK” zoals ik in één van de sessie mezelf adviseerde...en die neem ik voor de rest van mijn leven mee!! Jo, ongelooooooooooooooflijke dank voor alles!! Met veel liefde
Irma
Geweldig hoe het onderbewustzijn zich laat 'coachen'. Heb je last van issues, vervelende gevoelens waar je maar in blijft hangen en je met je hele verstand er maar niet los van kan praten! Wellicht dat Jo jou hier ook vanaf kan helpen. Ik ben duidelijk rustiger, meer ontspannen en het leven voelt lichter. Dank je, Jo!
Sabine