fbpx
Missfeelgood

Wat klanten zeggen

missfeelgood
"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." Het is een gevleugelde uitspraak van Pipi Langkous, maar als zij er niet was geweest, had missfeelgood hem zeker te weten verzonnen.
Kan niet, bestaat niet is echt letterlijk op haar lijf geschreven. Vastberaden, doortastend en kundig gaat missfeelgood met je angsten en onzekerheden aan de slag, zodat je langzaamaan steeds dichter bij jezelf komt - je eigen versie van Pipi zeg maar - mét haar eigen wijsheid en wanderlust. Ik ben blij dat onze wegen elkaar hebben gekruist, want momenteel ben ik op wereldreis om mijn droom als reizende reporter te leven en daar hebben onze sessies zeker te weten een belangrijke rol in gespeeld!
Marieke van der Heijden
fotografe/journalist
Ik kan Jo bij iedereen van harte aanbevelen. In haar begeleiding is Jo betrokken, liefdevol, professioneel en soms, waar nodig, ook confronterend. Voor aanvang van het traject was ik zeker ook kritisch en sceptisch, maar gelukkig heb ik naar mijn interne stem geluisterd die klaar was met de 'beren', negatieve emoties en twijfels. Creatrix is een geweldige manier om met jezelf aan het werk te gaan en het resultaat is verbluffend. Voor mij voelt het als een natuurlijk proces waarbij ik me weer vrij voel om keuzes te maken vanuit mijn kracht. Ik leef weer vanuit mijn hart zonder blokkades. Ik gun iedereen deze liefdevolle reset.
Elske
Docente
Mijn CREATRIX-traject bij Miss Feelgood startte in een nógal drukke periode in mijn leven. Ik merkte dat ik steeds meer tegen bepaalde patronen en vooral overtuigingen aanliep, waardoor ik net iets te vaak in een negatieve spiraal terecht kwam. En dat kostte me meer energie dan me lief was. Niet lang daarna kwam er een zeker moment waarop ik dacht, hm, dit moet ik echt aan gaan pakken, want dit kan zo niet langer. Maar hoe? Er is zo veel op dit gebied. CREATRIX kwam -na het jaren daarvoor al eens bestudeerd te hebben- plots weer op mijn pad en in toeval geloof ik niet. Dus ik ging ervoor. Wat ik vooral fijn vond aan de methodiek is dat het heel erg resultaat gericht en to-the-point is. Jo is dat ook en dat combineert vooral heel prettig met haar vrolijke en open persoonlijkheid. Door de sessies ben ik me vooral bewust geworden van mijn repeterende gedachtes. Tijdens de CREATRIX-sessies kon ik daar op een vrij aangename manier goed bij komen. Jo wist er vakkundig de angels uit te halen. Echt heel waardevol deze sessies en ik voel me echt stúkken bewuster en vrijer in het leven staan. Het voelt alsof ik mijn bagage niet meer hoef te dragen . Heerlijk!
Ellen
Masseuse
Mensen kunnen zo vaak tegen je zeggen 'je kunt het, je bent goed zoals je bent, je bent een krachtige en mooie vrouw' etc. Maar als je het niet voelt en niet gelooft, kun je dat helemaal niet leven. Door Creatrix VOEL en WEET ik al die positieve dingen nu echt. Ik zie nu zelf voor het eerst in mijn leven dat het echt zo is wat alle lieve mensen om mij heen mij altijd duidelijk probeerden te maken. Ik zie nu wat zij zien en voel en weet het nu vanuit mijzelf. Ik reis veel voor mijn werk maar dit was toch wel de mooiste reis die ik ooit heb gemaakt. Ik voel me opgeschoond, herboren en heel dankbaar. Wat een GESCHENK. Dank Jo
Eva
Purser
Ik voel me nu licht, sterker, blijer, krachtiger, meer overtuigd dat ik dingen kan. Als er nare gedachtes komen kan ik ze veel makkelijker weer opzij zetten. Ik haal mezelf niet meer zo naar beneden. Ik kan weer genieten en spannende dingen aangaan. Ik heb gesolliciteerd voor purser, en ben voor de tweede keer afgewezen maar ga het gewoon weer doen. Ik ben laatst heel erg uit mijn comfort zone gestapt, mocht zelfs SP zijn, en het voelde geweldig. Dit traject heeft me een veel beter zelfbeeld gebracht. De oude, nare gedachtes hebben nu een plek, ik hoef er niets meer mee. Ik voel me nu compleet en wil de wereld in.
Saskia
Tweebander
Afgelopen zondag bij een workshop geweest en ik heb dit als zeer inspirerend ervaren. Jo’s verhaal is herkenbaar voor veel vrouwen. Patronen die je door de jaren hebt ontwikkeld. Die je hebben geholpen, maar die je ook vaak in de weg zitten. Haar verhaal is positief, zonder oordeel en ze reikt je de hand als je iets aan het doorbreken van die patronen wilt doen. 
Marion van Dam
Marketing specialist