Peptalk 'Hoe overeind te blijven', 6 mei van 20-21 uur

Voor de vrouw die niets lievers doet dan anderen helpen en blij maken.

In deze gratis live peptalk leer ik je graag hoe je;

Zodat je meer rust in je hoofd kunt creëren.

Herken je jezelf hierin? Je doet niets anders dan zoveel mogelijk liefdevol voor anderen zorgen. Je hebt er zelfs je beroep van gemaakt. Maar je bent zo enorm kritisch naar jezelf. Gedachtes als ‘doe ik het wel goed genoeg‘, ‘wie ben ik‘ of de ‘angst om mensen teleur te stellen‘ maken je onzeker. Je raakt steeds verder uitgeput en kan niet meer vol genieten van de dagelijkse dingen. Voor de buitenwereld kan je die mooie glimlach heel goed opzetten maar van binnen voel je je mat en uitgeblust. 

Voor wie?

Sorry mannen, deze webinar is alleen voor nieuwsgierige vrouwen, die klaar zijn met hun innerlijke criticus. 

Ik ben Jo alias Missfeelgood, specialiste in het herprogrammeren van het vrouwenbrein. 

Ik doe niets lievers dan vrouwen blij maken met zichzelf. Op een no nonsense, daadkrachtig en speelse manier inspireer, motiveer en help ik vrouwen naar meer rust, vrijheid en zelfvertrouwen.

Zoveel mogelijk vrouwen hun ‘pure ik’ te laten voelen en leven, daar ligt mijn hart en missie. 

Meer info over Jo, klik hier.

Ervaringen

Jo’s verhaal is herkenbaar voor veel vrouwen. Patronen die je door de jaren hebt ontwikkeld. Die je hebben geholpen, maar die je ook vaak in de weg zitten. Haar verhaal is positief, zonder oordeel en ze reikt je de hand als je iets aan het doorbreken van die patronen wilt doen.

Marion

Kan niet, bestaat niet is echt letterlijk op haar lijf geschreven. Vastberaden, doortastend en kundig gaat missfeelgood met je angsten en onzekerheden aan de slag, zodat je langzaamaan steeds dichter bij jezelf komt.

Marieke

Ik voel me nu licht, sterker, blijer, krachtiger, meer overtuigd dat ik dingen kan. Als er nare gedachtes komen kan ik ze veel makkelijker weer opzij zetten. Ik haal mezelf niet meer zo naar beneden. Ik kan weer genieten. Ik voel me nu compleet en wil de wereld in.

Saskia

Mensen kunnen zo vaak tegen je zeggen 'je kunt het, je bent goed zoals je bent, je bent een krachtige en mooie vrouw' etc. Maar als je het niet voelt en niet gelooft, kun je dat helemaal niet leven.Ik reis veel voor mijn werk maar dit was toch wel de mooiste reis die ik ooit heb gemaakt. Ik voel me opgeschoond, herboren en heel dankbaar.

Eva

5 tips die iedere vrouw wil weten