fbpx

Laat onzekerheid achter je en neem de regie met lef en plezier

Ben jij een lieve, zelfbewuste zzp’er die graag zowel persoonlijk als zakelijk wil groeien?

Je bent stoer voor jezelf begonnen, geniet enorm van wat je doet maar loopt nu vast in jezelf en in je bedrijf?

Wil je jouw kennis en kunde met de wereld delen maar loop je vast in het uitvoeren van jouw mooie plannen omdat je jezelf klein houdt?

Je weet dat als je zelf zekerder in je schoenen staat, je meer mensen blij kunt maken met jouw dienst of product. 

Je hebt zoveel geïnvesteerd in trainingen en trajecten, je weet het allemaal wel, maar die verdomde onzekerheid komt toch elke keer weer naar boven.

Je stelt veel uit waardoor je jezelf nog slechter voelt. Waarom doe je het niet gewoon?

Heb jij leuke plannen, wil je van alles, heb je allerlei ideeën, doelen gesteld, stappenplannen gemaakt en…….. blijft het daarbij? 

Of doe je ze wel maar kosten ze je veel tijd en energie omdat je de lat hierbij zo hoog voor jezelf legt?

Verlang je naar meer lef, spontaniteit en het in actie komen zonder te veel na te denken of het wel ‘goed genoeg is’?

Met moed in plaats van zoveel ‘moeten‘, zodat je in plaats van opbranden weer meer gaat genieten van het mooie werk dat je doet?

Wil je vrijer en sneller beslissingen kunnen nemen om zo jouw potentie volledig te kunnen benutten?

Struikel je bij het doen, het werkelijk uitvoeren omdat je vastloopt in jouw denken, het geloof dat het eerst perfect moet zijn?

Heeft jouw denken een hoofdrol in jouw leven waardoor je zodra je iets moet gaan doen vastloopt in ‘wat als’-scenario’s, allerlei bezwaren en obstakels?

In de angst om niet aan verwachtingen te kunnen voldoen, in je angst dat het niet goed genoeg zal zijn, in je angst om zichtbaar te zijn?

Je hebt ook vaak het gevoel er alleen voor te staan en zou het fijn vinden om regelmatig met gelijkgestemde en lieve andere vrouwelijke zzp’ers, te sparren?

Elkaar inspireren, kennis, ervaringen, en successen kunnen delen?

Is het niet tijd om hier iets grondigs mee te doen?

Het is zo zonde als jij jouw kennis en kunde niet deelt.

Jij hebt iets moois bij te dragen!

In mijn LeadHERship combi traject pak jij in vrijheid, flow en met plezier DE REGIE OVER WAT JIJ TE DOEN HEBT.

Individueel, één op één met mij; no-nonsense, effectief en blijvend resetten we jouw FAALANGST, ONZEKERHEID en PERFECTIONISME in vertrouwen in wie je bent en wat je kunt.

Tegelijkertijd groei je zakelijk, samen met jouw ‘Powerteam Backoffice’ van 6 andere zelfbewuste, lieve zzp’ers omdat je echt in actie komt.

Samen is zoveel leuker, krachtiger en kom je verder.

Hoe?

In individuele sessies gaan we aan de slag met jouw onbewuste blokkades, zodat jij jouw eigen innerlijke wijsheid omhoog haalt rondom waarde en het gevoel van goed genoeg zijn. Daardoor laat je zelfkritiek en angsten los en boor je jouw zelfvertrouwen en plezier aan, waardoor je echt stappen gaat zetten.

En tijdens de zakelijke Powerteam-momenten zullen we delen, erkennen en herkennen bij elkaar. Elkaar aanmoedigen, feedback geven en ontvangen, elkaar verantwoordelijk houden en vooral elkaar versterken. Samen geeft nog meer kennis en geloof om jezelf en jouw aanbod op jouw manier te laten zien, te testen en te delen met anderen.

Want als jullie alle zes van de rem afgaan en vol geloven in de waarde die in jullie zit, gaan jullie bergen verzetten en wordt ‘the sky the limit‘.

Voor wie?

Pak de regie

Hoe fijn zou het zijn als je:

Het is zo zonde als jij jouw kennis en kunde niet deelt

Combi traject;

Duur; 6 maanden van begin september t/m eind februari 2025.

Iedere week 2 of 3 uur van je tijd afgewisseld in persoonlijke 1 op 1 met mij, of zakelijke groei samen met je eigen powerteam.

1 op 1 Reset

10 individuele CREATRIX-sessies van 2 uur in een empower traject door middel van de Zelfvertrouwen Reset en Emotie Regulatie Reset.

Om de week, via ZOOM of live, gaan we samen, zonder zware therapie of oude koeien uit de sloot te halen, je blokkades omzetten in daadkracht en zelfliefde.

Met Z/W garantie dat jouw belemmerende overtuigingen als ‘niet goed genoeg‘ te zijn, je angsten, en dat kritische stemmetje dat alles ‘perfect’ moet doen, blijvend veranderen.

Jouw perspectief zal na dit traject automatisch reageren met ‘ik ben het waard‘ en ‘fouten maken bestaat niet, alleen maar groeien‘ en doordat je niet meer bezig bent met anderen, heerlijk je eigen ding doen.

Je zult meer rust in je hoofd en meer zelfvertrouwen ervaren. Je zult net zo liefdevol naar jezelf gaan praten zoals je ook naar je dierbaren doet.

Daardoor zul je een gezondere balans vinden tussen werk en privé en meer kunnen genieten.

Powerteam

De week dat je geen sessie hebt komen we als onderneemsters bij elkaar.

Omdat samen zoveel leuker, krachtiger en impactvoller is.

Iedere met haar eigen expertise, passie en pad te gaan.

  • 4 live Empower events van 3 uur, waarbij er 2x een masterclass van een externe expert gegeven zal worden naar gelang de behoefte van de groep. Dit kan zijn op het gebied van; marketing, planning, social media, chatgtp, netwerken, zichtbaarheid, pitchen etc. zijn.
  • 5 online Empower bijeenkomsten van 2 uur om successen, ervaringen, kennis en vragen te delen.

Ervaringen;

Wieske
Wieske@wieskemovesyou
Lees verder
'Als je de blokkade van zo'n gevoel hebt, dan zijn alle opties weer open. Wat Creatrix mij heeft gebracht is dat ik niet meer denk dat ik eerst nog iets moet leren voordat ik iets ga doen. Maar dat ik gemotiveerd ben om mijn energie te stoppen in het daadwerkelijk datgene te gaan doen.'

Van uitstel naar doen.

Nadat we onder andere Wieske overtuigingen als ‘niet goed genoeg‘ hadden gereset, kwam ze wel in actie en begon ze weer meer te genieten van wat ze vanuit haar hart het liefste doet: mensen helpen met bewegen.

Titia
Titia
Lees verder
'Wat het Feelgood traject mij heeft gebracht is rust en vertrouwen dat ik kan wat ik wil. Dat wordt nu bijna elke dag bevestigd in grote en kleine dingen. Het is geen zware therapie waar je enorme shit uit het verleden op moet rakelen. Het is heel praktisch. Daar hou ik wel van, een doelstellen om dit erna te bereiken.'

Van ‘angst ‘ naar rust en zelfvertrouwen

Ex top atlete Titia verloor als zzp’er in de sport evenementen in 1 dag als alleenstaande moeder al haar opdrachten toen we in haar Feelgood traject zaten.

Een half jaar later nam ze een communicatie bureau over.

Hoe stoer en dapper is dat?

Margriet
Margriet
Lees verder
'Ik voel me fijner, opgewekter, plezieriger en losser. Dit gun ik alle vrouwen over de hele wereld. Ik kan het echt iedereen aanraden. Het traject is veilig en daardoor dus ook plezierig. En boven alles, bevrijdend. Ik loop gelukkig en tevreden over wie ik ben de deur uit. Dit is de beste investering in jezelf. Hier krijg je nooit spijt van. Hier krijg je alleen maar spijt van als je jezelf dit niet geeft, doen, doen, doen.'

Van ‘op de rem‘ naar vrijheid.

Margriet, manager en strateeg in de zorg.

‘De beperkingen zorgen ervoor dat ik kleiner blijf en mij inhoud, met de rem erop leef.’

Zo voelde het voor Margriet en trok aan de bel.

Een maand na haar afronding vertelde ze trots. ‘Ik hoorde mijzelf in een belangrijke vergadering met hoge piefen iets zeggen waarbij ik dacht ‘en zo is het’ en bleef sterk bij mijn standpunt.’

Vrij de durven en kunnen zeggen wat je wilt, hoe fijn is dat?

Meer reviews

Investering in jezelf en je bedrijf € 2.497,00 exclusief BTW, mogelijkheid tot betalen in termijnen voor wie voor 31 juli 2024 boekt.

Daar krijg je voor;

  1. Zelfvertrouwen Boost Reset twv € 1.450,=
  2. Emotie Regulatie Reset twv € 1.450
  3. Garantie op eindresultaat bij deze 2 effectieve Resets van oneindige waarde voor je gezondheid, geluk en succes= onbetaalbaar
  4. Mijn dagelijkse, persoonlijke support bij je individuele traject, mocht dit nodig zijn.
  5. 4 x 3 uur live Empower events waarvan 2 masterclasses van 2 experts twv € 1.000,=
  6. 5 online Chearleders bijeenkomsten van 2 uur twv € 1000,=

Totale waarde van dit power traject is; € 5.000 met dus t/m 31 juli voor de vroegboekers 50 % korting.

Zoals je leest zal de Powergroep begeleiding en masterclasses, helemaal GRATIS zijn en krijg je ook nog eens € 400 korting op het complete Reset pakket.

Dit kan bijna niet, zo goedkoop.

Mijn hart ligt echt in het verder helpen van kanjers die zoveel moois te bieden hebben, en niet in een grotere auto of laten zien dat ik 10 K per maand kan verdienen. 

Zingeving en resultaat zijn mijn drive in het krachtige werk dat ik mag doen.

De lage prijs is een deel van mijn bijdrage aan een betere wereld.

Na dit traject:

Persoonlijke positieve mindset-reset, waarvoor ik je garantie geef, vormt 50% van je groei.

Het daadwerkelijk uitvoeren, daar ben je zelf verantwoordelijk voor.

Maar met je nieuwe overtuiging dat ‘je alles kunt en fouten maken niet bestaat‘, en met je Empower Backoffice als steun in de rug, vraagbaak en cheerleader-sisters, komt dat helemaal goed.

Go Girls…

Wie is Jo?

Missfeelgood

Ben ik een businesscoach? Nee, want ik geloof dat alles wat je nodig hebt, al in je zit.

Al meer dan 100 zelfbewuste vrouwen mogen helpen in het no-nonsense, effectief en blijvend resetten van hun interne kritiek naar zelfliefde.

Want uit ervaring weet ik dat als je in jezelf gelooft, je meer kunt dan je voor mogelijk hield.

Ook ik had last van mijn interne criticus. Ik stelde veel dingen uit en ontzegde mezelf daardoor veel groei en plezier.

Ik keek vooral naar iedereen die het beter deed en slechter had.

In mijn hoofd was ik ook altijd bezig met de vraag of ik de ander niet tekortdeed. Ik was een ras-pleaser die veel kon, maar veel niet deed vanwege mijn perfectionisme.

Nadat ik veel gegroeid was door allerlei wegen van persoonlijke ontwikkeling, bleef ik toch steeds weer blokkeren op mijn faalangst.

Toen kwam mijn redding en roeping voorbij;

De CREATRIX-methode, gemaakt voor en door vrouwen

Hiermee kon ik mijn belemmerende overtuigingen, angsten en diepe emoties blijvend omzetten in het gevoel en geloof wel waardevol te zijn.

Ik onderneem nu ‘op zijn Jo’s met een snufje Pippi’, dichtbij mezelf blijvend en met heel veel plezier.

En dat gun ik jou ook.

Je hart blijven volgen, zonder zelf op te branden.

Gelicenceerde nr 3 Creatrix® Transformologist in Europa 

Mijn missie;

Je te laten VOELEN hoe bijzonder en krachtig je bent

Dit is niet voor jou als je?

Gun jezelf dit prachtige kado, ook JIJ bent het waard

Reviews;

5 tips die iedere vrouw wil weten